Söndag!

Sista dagen i Januari. Va fort tiden går tycker jag. Idag har jag hjälpt Jennifer att möblera om sitt TV-rum. Blev jättebra och hon är så duktig att inreda. Me like!! Hon får till det så bra med hög mysfaktor.
Nu har hon åkt in till Uddans för 2 1/2 timmars dans. Hon bara njuter i fulla drag över det.
Själv tänker jag städa lite smått idag. Blir att skura toa, dammsuga och torka golv. Med hög musik på stereon så gå det som en dans. Så let`s dance!!!

See you!

MYYYYYS!!!

Igår var det en dag med mycket mys. Jag och Jennifer åkte till Valbo och shoppade. Det är så roligt att vara med Jennifer på tu man hand. Blir mycket skratt då.Hehe. Hon köpte Jeans och några tröjor och jag ett linne och en lång väst. Nice!

På eftermiddan och kväll var jag barnvakt till älskling Nova.Ännu mera myyyys! Marlène o Pierre var ut och åt mat, bio och en sväng till kompisar. De är helt underbart att få ha lilla Nova. Hon är så otroligt snäll o mysig. Hon pratar för fullt och supernyfiken på allt. Hon har nyss fyllt 3 månader. Gillar att kolla på TV så Robinson-finalen ville hon inte missa. Haha. Jag älskar dig Nova!!!
Marlène o Pierre kom vid halv-10 för att hämta Nova.Dom stannade en stund och pang så blev det strömavbrott. Ganska mysigt de också med strömavbrott. Vi satt vid köksbordet och snackade och käkade kladdkaka som Jennifer bakat. Vi hade levande ljus i hela huset och kände tystnaden runt omkring. Snacka om Myyyys!!!

Blev läggdax sen när gobitarna mina åkt hem..Mmmmm!

Suss gått!



Marie-kaos

Go morron!

Satt och läste tidningen i morse som vanligt bl a horoskopet i GD. Tror inte på sånt men kul att läsa dom i alla fall. De stod att Idag är det en olycksdrabbande dag. Jaha, inget mer med det tänkte jag.

Skulle skjutsa Jennifer till skolan. Ja, va händer?????? Kör fast med bilen två gånger på gården. Jä..a skit! Hatar snö just nu.. Fick ringa Matte som kom och hämtade Jennifer och skjutsa henne till skolan så hon inte kom försent, sen åkte han tillbaka till jobbet och hämtade en till kille och sen till mig och hjälpte mig komma loss.
Inte nog med det. När jag väl kom loss skulle jag åka och tanka bilen här i Bomhus så jag slapp krångla med det innan jag skulle börja jobba Kl:16. Då tog den förbannade automaten inte emot mitt betalkort. Vad är detta???? Åkte hem igen då. Får väl tanka innan jobbet i alla fall då.

Va faaan händer sen då? Tappade den nyss påfyllda burken med katternas torrfoder. Kattfoder över ta med tusan hela köksgolvet. Grrrrrrrrrrr!   Klockan är bara 09:30. Ska jag gå och lägga mig igen eller?? Törs inte röra mig.
Undrar hur resten av dagen blir... Törs man åka och jobba???? De förbaskade horoskopet stämmer ju just nu i alla fall.

Törs inte skriva mer för då exploderar väl den här ( superhäftiga ) datorn jag har. Den är segare än en förlamad myra..Hehe

Ha de gött..bloggar senare kanske om jag inte ligger i gipsvagga på ortopeden. Måste ju ut i snön igen för att jobba.

Tjing tjing!

NICE.....

Nu har jag avverkat en timme dans på Uddans. Showdans blev det idag...så himla roligt. Vi är en jätterolig grupp tjejer/ tanter som dansar i en +30 grupp. Vi har superkul och det är ett jätteroligt sätt att träna. Rinner av svett när man åker hem. Kan inte tänka mig ett annat sätt att motionera.

Behöver gå och sussa nu, men har så mycket energi så jag poar väl på en stund till sen blir det GO NATT!

Dröm sött!!!!

Dans-tisdag!

Har haft en rolig dag på jobbet igen. Vissa dagar har vi så himla kul och idag var en sån dag. Mindre roligt var det ju att vi haft inbrott på jobbet, och det var i söndagskväll när jag jobbade kväll. De hade gått in balkong-vägen på den avd. jag jobbade. Känns lite läskigt!!! Tur att jag hann åka hem.

Nu sitter jag bara och väntar att Angelika ska komma och hämta mig, för vi ska äntligen dansa igen. Kl: 18:15 släpper vi loss. Skitkul!!! Har varit uppehåll över jul o nyår men nu kör de igång igen. Känner mig ganska så stel i kroppen. Får se hur de går....Hehe

Tjingeling

Ny på bloggen

Ska försöka börja blogga. Min dotter Jennifer tjatar att jag ska göra det. Haha
Spännande att se hur det blir.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0