Äntligen helg...

Hej hej!!

Nu har man gjort sin första jobb-vecka efter semestern. Direkt man kommer till jobbet så känns de som om man inte varit ledig alls. In i svängarna igen bara.

Nu hoppas jag på fin-väder i helgen, för sommaren är väl inte över får jag hoppas?!
Är lite kattvakt i några dagar också. Micke o Annas katter måste ses över för dom är ju på Zakynthos och har det bra, och Fam.Larssons katter måste också ha tillsyn när familjen är på husvagns-semester. Vissa har det bra! Hehe.

Ska lägga mig i solen en stund tror jag, för den tittar ju fram lite då och då.. Ses snart...

Hejdå!

Barndomskamrat.

Men tjena!

De blir lite långt mellan gångerna med mitt bloggande, men de tar sig.

Vilket skitväder de varit idag. Regn,dimma,blåst och åska. Ganska lätt att hålla sig för skratt. Blir så deppig. Kändes inte helt galet att åka och jobba kl:16-20.30 i alla fall.

Satt ute på Face-book en stund innan jobbet, och jag lyckades hitta på en barndomskamrat som jag var jättemycket med när jag var liten. Carina heter hon. Vi skildes åt när min mamma dog 1975 och jag och brorsan fick flytta till Mormor o Morfar som bodde på söder i Gävle. Jag fick ju byta skola och vi gled ifrån varandra. Snyft, snyft!! Va inte roligt de som hände i mitt liv då ska jag säga. Nytt hem, ny skola, nya skolkamrater bl.a. Usch och fy.
Men nu har vi hittat varandra igen och vi ska absolut hålla kontakten. Så jävla roligt efter alla dessa år.

Klockan är 23.10. Måste gå och sova min skönhetssömn nu. Hehe. Ska ju jobba i morronbitti igen.

Suss gott!!!!

Jennifer-dag!

Tjenixen!

Idag har jag och Jennifer varit ute på en rajd. Så himla roligt att få vara bara hon och jag. Vi tog en sväng till Plantagen och köpte lite blommor. Ska plantera om krukorna som står på trappen till entren. Sen blev det OK och tvätta bilen. Vi fantiserade och tänkte: Tänk om tvätt-automaten skulle stanna mitt i tvättprogrammet. Hehe. Galen morsa o dotter. =)
Gick en sväng inne på Dollar Store också. Köpte lampskärmar där. Ganska coola. Två svarta till Jennifer och en silverfärgad till mig.
Sen blev de ju "trevliga" ICA också. Känns som om de är mitt andra hem. Är där jämt känns det som. Kan ju inte frångå vanorna.

Senare mot kvällen kom Josefine L till Jennifer. Dom badade o snackade som bara tjejer kan. =)

Lite svårt att skriva..har en katt vid namn Havanna som gärna vill ligga på tangetbordet. Go hon är. Måste umgås lite med henne nu känner jag.

Sov gott!! Pöss




Regnig söndag!!!

Go morron på er!!

Vilken regnig dag!!!! Hua hua.....undrar vad man hittar på idag då.
Hade en jättemysig lördag igår. Danne,Emma och barnen kom och hälsade på. Vi fikade och satt och snackade och tog de lugnt. Casper badade och han är mer vild en tam ska jag säga. Inge rädd för vatten där inte.

Tidig kväll kom Glenn och Inger över. Vi bytte ut Kaffe o bulla, till Öl o snacks. Hehe.Dom hade lite frågor om Thailand. Dom är sugen att åka dit nästa år. Vi tittade på foton från våran senaste Thailand-resa och man längtar ju bara tillbaka. Sticker ju dit den 15 Februari igen så snart är vi där igen.
Robin,Erika och Pontus kom också förbi en snabbis. Kuuul! Jennifer hade Matilda hos sig idag. Hon sover kvar hos oss.
Tycker så synd om dom som hade ordnat dans på Vårvik ikväll. Typiskt att de ska bli regn dååååå!

Ska gå och fixa till sig lite och vänta på att familjen vaknar.

Ses snart!!! Pöss pöss

2 ggr/ år-bloggare

Men hej o hå!!!

Var ett tag sen.....Hahahaha. Jag verkar vara en 2ggr/ år-bloggare jag. Ska försöka rycka upp mig med bloggandet. Är ju ganska kul när man väl kommer igång.
Ska försöka lära mig lägga upp bilder också. Har ju Jennifer som är superduktig med sin blogg, hon får ta en lektion med mig. Hon håller på att ändra min "header" heter det visst.

Ses snart igen då!!!

Puss puss

RSS 2.0