Härliga sol!!

Tjo o tjim!

Blev en solig dag idag. Tänk så mycket piggare man blir så fort solen tittar fram.

Ledig idag, så jag tog en sväng till Rusta på förmiddan. Köpte en ny klöspelare till katterna. Slängde ut den gamla för de bara rasade trådar av den. Helt sönderklöst..Hehe. Och katterna letade verkligen efter den. Dom är så van att den står på köksgolvet. De första dom gör när dom kommer in är att springa och vässa klorna på den. Blev så glad när dom fick en ny av Mamsen. =)Gobitarna mina.
De började till o med våras på Rusta också. Nu har trädgårdsgrejjerna kommit fram. Myysigt!

Gick ut och satte mig i solen med en cappuccino när jag kom hem. Så otroligt skönt. Då känns allt så behagligt.

Ikväll ska jag på Föräldrarmöte på skolan. Ska bli kul att träffa Jennifers nya mentor Dubier. Ganska kul att han o Jennifer är låtsaskusiner. Lite invecklat, men han är son till Urban som är gift med Jennifers kusins mamma Ingalill. Förstod ni? De gör nästan inte jag. Hahaha.

Ha de bra resten av dagen så hörs vi igen.

Kram kram


Mormors gobit!

Hej svejs igen! Haha!

Igår fick jag rå om mitt underbara barnbarn Nova igen. Hon måste bara vara det underbaraste som finns. Hon är så otroligt snäll. Hon trivs verkligen med tillvaron, men hon har ju också superföräldrar. Älskar er Marlène o Pierre.

Marlène o Jennifer var på bio och Pierre var ute med några kompisar och då rycker man ju in direkt.Hehe. Jag och Nova gosade ju en massa förstås. Hon hoppade i hopp-gungan en stund som hon gillar skarpt. Vi tittade även på hockey-matchen Brynäs-Djurgården på TV. Nova är ju en liten" TV-nörd ". Haha. Hon älskar att titta på TV där de är mycket färger och så.

Så otroligt vad de händer mycket med dom små liven när dom är små. De gäller att hänga med i svängarna.

Idag har de inte hänt så värst mycket. Så himla irriterad på snön som kom idag. Har verkligen fått nog av den. Grrrr! Vi har ju nyss kommit hem från Thailand så de här känns inte kul.

Måste fixa lite mat nu tills Jennifer kommer hem från dansen, men kommer snart igen. Hihi. Måste väl bättra mig innan nästa kommentar kommer..( Jennifer, I Love you ) hehe.

Hörs snart! Puss o kram

Va!! Blogg...?

Hej hopp!!!

Var ett tag sedan!! Hehe. Fick en kommenrar av Jennifer: Men Mamma, vad mycket du bloggar!!  Haha, gobiten min. Jag vet , har inte varit duktig på det, men jag får väl göra ett nytt försök då.

Puss puss!!!

RSS 2.0